Hiking Europa
- Links -
LinksAlgemene hiking links

Hiking-site
Een van mijn favorieten. Een site boordevol informatie over hiking. Wordt regelmatig ververst en heeft veel beszoekers. Aanrader!

Op Pad
De website van het outdoormagazine Op Pad met veel algemene informatie over tochten, materiaal, thema's etc. Voor sommige delen moet je abonnee zijn om verder te kunnen.

Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging
Website van de vereniging met een breed en gevarieerd aanbod van tochten cursussen. Vooral gericht op alpen gebied, maar er bestaat ook een sectie Vreemde Voettochten die zich richten op trektochten buiten de Alpen. Om deel te kunnen nemen aan een tocht of cursus moet je lid van de vereniging zijn.

Hiking.pagina
Dochterpagina van Startpagina. Geeft veel links naar hiking gerelateerde sites. Ook een sectie met persoonlijke homepages van mensen die tochten hebben gemaakt. Goed startpunt om aan een zoektocht te beginnen.

Online buitensport winkels

Outdorado
Site met een uitgereide webwinkel met goed persoonlijk advies als je erom vraagt en scherpe prijzen. Aanrader!

B&B oudoor
Webstore van de outdoor winkel in Doetinchem. Goede service.

Schotland links

Buitensport-Schotland
Ook een van mijn favorieten en volledig gericht op Schotland. Een uitgebreide site met gebiedsinformatie, routes, algemene informatie en heel veel nuttige links naar andere sites.

Munro Magic
Op deze site vind je routes naar de toppen van alle munro's van Schotland.

Openbaar vervoer in Schotland
Een handige site die al het openbaar vervoer in Schotland verenigt in een site. Schotland is een lappendeken van lokale vervoersdiensten. Hier staat alles netjes bij elkaar.